Mateja Gornik – Merkur v znamenju Ovna ji daje moč, da se sama sooči z vsako situacijo, ki se ji pojavi.

Z Venero v znamenju Rib bo izbrano osebo skušala zapeljati s svojim eteričnim pogledom in umetniško navdahnjenostjo. Mateja Gornik je zadovoljna sama s sabo. Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Ovna, in sicer v 12. Hiši, zato ni najsrečnejša v ospredju, pač pa poskuša delovati skrito ter iz svojih globin. Zanjo je pomembno, da dovolj časa preživi sama s sabo, saj tako lažje najde mir v sebi.

Je zelo miroljubna, sočutna in nežna. Pogosto jo vleče v osamo. Razočarana se lahko poslužuje alkohola ali drog, ki jo le še bolj razočarata. Ima naravni dar za vse poklice, ki so povezani s pomočjo drugim ljudem. Zelo hitro se razburi, kar jo velikokrat spravi v težave, čeprav jo rešuje to, da se hitro ohladi. Je zelo plemenita in poštena oseba, izjemno srčnega in širokosrčnega značaja, vedno v pripravljenosti pomagati drugim.

Z iskrenim navdušenjem se Mateja Gornik zaletava v vedno nove ideje in projekte, po drugi strani pa jo začetniški elan prehitro mine.

Razvija naj potrpežljivost, doslednost in vztrajnost, te vrline ji bodo pomagale pri ustvarjanju večje harmonije. Je oseba, ki življenje jemlje kot avanturo. Hitro sprejema nove ideje, je iskrene in entuzijastične, a tudi zelo nestrpne narave in ima večkrat samo začetno energijo. Vztrajnost ni njeno vodilo, zato se mora v življenju naučiti vztrajati do konca, le tako so ji nakazani poslovni in finančni uspehi.

Mateja Gornik je pogumna in vitalna

Njen Mars se je ob rojstvu nahajal v znamenju Raka v 2. Hiši. Ima zelo veliko energije, vitalnosti in poguma. Je izredno trmasta in ambiciozna oseba, včasih celo preveč iskrena, hkrati pa jo opisuje pomanjkanje diplomacije in takta. Že res, da ima voditeljske kvalitete, vendar mora v odnosih z drugimi delovati bolj taktno in poskusiti omiliti željo, da nad vsemi ljudmi in situacijami nadvlada, saj tako ustvarja bolj kakovostne odnose.

Večkrat ima težave z avtoritetami, saj se nikogar ne boji. To seveda zna biti dobro, ampak včasih mora vseeno bolj zaupati avtoritetam, saj gre morda za osebe z izkušnjami, ki jo lahko naučijo nekaj več in jo v življenju pripeljejo dlje. Vso svojo energijo vlaga v pridobivanje denarja in materialnih vrednosti.

Na svoje premoženje se naveže v tolikšni meri, kolikor ji daje občutek svobode, da lahko v življenju počne tisto, kar jo veseli. Pogosto njeno premoženje niha, saj je sposobna veliko zaslužiti, takoj zatem pa nepremišljeno porabiti vse, kar je ustvarila. Ne zgodi se redko, da se sreča s finančnimi težavami, vendar jih zna tudi rešiti.

Zvezde ti želijo vse najboljše!

Mateja Gornik je sočutna in usmerjena vase

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Ovna v 12. Hiši, zato si želi veliko časa prebiti sama s seboj. Pogosto je zmedena ali ne ve natančno, kakšna so njena prava čustva in občutki. Je zelo občutljiva, čustvena in sočutna. Rada pomaga drugim ljudem, zato si pogosto izbere poklic, v katerem lahko pomaga manj srečnim od sebe. Je izredno nemirna in nestabilna, zato mora paziti, da se ne oprime alkohola ali drog.

Hitro menja svoje počutje, hitro vzkipi, a običajno takoj pozabi na razlog svoje jeze. Ima burna čustva in močno seksualno energijo. Vse doživlja močno in intenzivno. Odnosi z njo so zato kot vrtiljak čustev, ki ga močno občutijo tudi ljudje okoli nje, zato jim je včasih v njeni družbi naporno in so nenehno v nekakšnem strahu pred njenimi reakcijami. Njeno doživljanje je v glavnem usmerjeno vase, najpomembnejša so ji lastna čustva in lastno počutje.

Potrebuje sproščanje

Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Bika, in sicer v 12. Hiši. V življenju jo nenehno spremlja zaščitnik, ki mu pogosto rečemo kar angel varuh. Zaveda se, da je rojena pod srečno zvezdo, zato svoje cilje usmerja v pomoč drugim ljudem. Za druge naredi veliko dobrega, vendar dobi le to redkokdaj poplačano.

Zanjo je pomembno, da se, ko se pojavijo težave in napetosti umakne v samoto in se ukvarja z meditacijo ali sproščanjem. Pričakuje najboljše in si to tudi prizadeva. Jupiter v Biku privlači uspeh in srečo takrat, ko je radodaren in potrpežljiv. Nerada tvega, a ceni trdo delo. Veliko večje uspehe dosega takrat, ko ima pred seboj jasen cilj. Pomembni so ji tudi rezultati.

Prispevek je bil objavljen v reviji Lea.

Vas zanima kako planeti definirajo vašo osebnost?

Astro napovednik >