Jan Plestenjak – Saturn v znamenju Dvojčkov mu v življenju omogoča sproščeno pot.

S tremi planeti v znamenju Rib je nežen, romantičen in zelo prilagodljiv. Večkrat se Jan Plestenjak znajde v ozadju. Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Rib, in sicer v 12. Hiši, ki je hiša duhovnosti in idealov. Ko srečamo predstavnike Rib, smo ves čas v dilemi, s kom imamo opravka. Pod močnim vtisom impresionističnega je zdaj tukaj in že naslednji trenutek nekje v svojem svetu.

Zanj je značilno, da se z lahkoto zlije s situacijo. Je prilagodljiv, nevsiljiv in plašen, če pa nanese, zna hitro, tekoče in prepričljivo povedati, kaj si misli. Pri financah so Ribe neambiciozne, denar pa dobijo, če ga le potrebujejo. Zanj je idealno delo, pri katerem lahko pride do izraza njegova pripravljenost za pomoč drugim. V veselje so mu vloge v ozadju, kadar pa mora nastopiti v javnosti, uporabi svoj igralski talent.

Pogosto ga na poti do uspeha spremlja strah pred odpovedjo, nemočjo in šibkostjo, strah, da ne bi bil idealen in da bi doživel finančni polom. Takrat se lahko spoprime tudi z odgovornostjo in obveznostmi. Na ljubezenskem področju je romantik, vendar na začetku ljubezenske zveze pogosto ne ve, kaj sploh hoče. Pod površjem je malenkosten, zato se zamerljivo zapre v svoj sanjski, ne da bi sploh povedal, kaj ga je zmotilo. Sicer pa ljubljeno osebo gleda skozi rožnata očala.

Je svoboden in prilagodljiv

Mars se je ob njegovem rojstvu nahajal v znamenju Kozoroga v 7. Hiši, kar nakazuje, da večino svoje energije usmerja na področje partnerstva in sodelovanja z drugimi ljudmi. Privlači dejavne, živahne, ambiciozne in temperamentne partnerje. Partnerstvo si predstavlja drugače kot večina ljudi. Osredotoča se na odnose z drugimi ljudmi. Ne mara samote in ne mara ničesar početi sam.

V zasebnem in poslovnem življenju si Jan Plestenjak prizadeva za uspešno in enakovredno partnerstvo. Prisega na poštene odnose in pravico. Ima naravni dar za pogajanja in diplomacijo, kar lahko v določenih situacijah tudi spretno uporabi. Določene energije ga ves čas vodijo k samokritičnosti, ki je zanj lahko uničevalna in mu blokira možnosti, da na poslovnem področju doseže še boljše rezultate.

Preveč je previden, kar mu občasno blokira njegov uspeh. Včasih bi se moral preprosto spontano odločati in tudi večkrat tvegati, saj mu to prinaša boljše rezultate in stabilnost. Za svoj uspeh trdo dela, več kot ostali, zato je nezadovoljen, če ni pohvaljen ali vsaj opažen. Paziti mora, da zaradi predolgega odločanja, ne izpusti kakšne dobre priložnosti.

Zvezde ti želijo vse najboljše!

Jan Plestenjak je velikodušen in živahen

Luna se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Ovna v 10. Hiši. Običajno se obnaša živahno. Odnosi z najbližjimi so obarvani z veliko dinamiko in živahnostjo. Zanj je karakteristično dinamično, pompozno ali velikodušno obnašanje. Njegov vstop v svet je lahko zelo živahen, odprt ali optimističen. Tudi njegove instinktivne želje so večkrat zelo močne. Je zelo neposredna oseba, ki ne zna skrivati svojih pravih čustev, ampak jih izraža zelo ognjevito.

Je zelo nepotrpežljive narave in težko čaka na nove priložnosti. Ni se pripravljen prilagajati, saj smatra, da ima vedno prav. Da izboljša kvaliteto svojega življenja, potrebuje veliko fizičnih aktivnosti. V ljubezni je svoji partnerki zvest in izjemno predan, vendar le v primeru, da je prepričan, da je ona zanj resnično prava izbira, v nasprotnem primeru se v odnose niti ne bo poglabljal.

Njegov videz je izjemno privlačen in prodoren, odlikuje ga tudi visoka stopnja spoštovanja do oseb nasprotnega spola. Premore ogromno strasti, zato mora biti njegova izbranka zabavna in avanturistično usmerjena, saj mu hitro postane dolgčas.

Vesten in urejen Jan Plestenjak

Jupiter se je ob njegovem rojstvu nahajal v 8. Hiši Vodnarja. Je zvest prijatelj, vendar bo pristajal samo na resno iskrene odnose. Deluje kot pečina, h kateri je pristop težaven in pogosto spolzek, vendar pa je njegova notranjost topla, ko se enkrat odloči za partnerja. Označimo ga s pridevniki oprezen, vesten, potrpežljiv, stanoviten, občutek dolžnosti pa je pri njem na prvem mestu.

Težko se bo sprostil v srčnih zadevah, pod mirno površino pa se bo skrivala želja po duševni in telesni sprostitvi, vendar se ne bo zadovoljil s površnimi znanstvi.  V odnosu je zanj najprej varnost, spoštovanje in položaj, ljubezen pa takoj nato. Je resno vzgojen in olikan. Izraža močno naklonjenost k drugemu spolu, smisel za ljubezen in lepotne oblike, živ temperament, družaben, in daje veliko poudarka na svoj stil. Eleganca mu veliko pomeni, vendar niha. Ima obdobja, ko da ogromno, morda celo preveč nase, potem pa včasih preide v obdobja, ko je čisto preprost.

Velike ambicije, ki si jih zastavlja iz dneva v dan, vendar so lahko porušene zaradi neiskrenosti ljudi okoli njega. Za poslovne zadeve porabi preveč svoje energije. Naučiti se mora odklopiti se, saj se mu v nasprotnem primeru v kasnejših letih kažejo težave na psihičnem področju.

Preverite svoj Astro profil!

Astro napovednik >