Polna luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje.

Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je primeren tudi za barvanje las, saj bo barva bolj sijoča. Koža je dobro prekrvljena in se dobro odziva na vsako nego, zato ji privoščite kakšno naravno masko. Privoščite si tudi post, saj bo zelo učinkovit. Če imate težave na ginekološkem področju, bodite še posebej pozorni.

Preberite več

Barvanje las
Barvanje las pozitivno
Obisk frizerja, striženje las
Obisk frizerja, striženje las pozitivno
Lepotni rituali
Lepotni rituali pozitivno
Obisk zobozdravnika
Obisk zobozdravnika negativno
Lunin koledar >