Luna v znamenju bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.

Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli.

Področja, ki bodo bolj izpostavljena so zobje, vrat in grlo.

Posegali boste po zemeljskih barvah, vzorci in živahne barve vas bodo odbijale. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Privoščite si kuro za hranjenje kože, ki vas bo prebudila.

Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Kožo na obrazu in telesu pa predvsem čim več vlažite. Vaši lasje bodo hrepeneli po negi, zato jim namenite kakšno bogato, hranljivo masko, saj bodo lepše rasli, se okrepili, imeli bodo tudi več volumna. Za obisk frizerja počakajte raje na kakšen drug dan, saj vaša želena sprememba morda ne bi bila dovolj drastična za vaš okus.

Preberite več

Kuhanje
Kuhanje pozitivno
Ljubezen
Pozitivno
Nakupovanje
Nakupovanje
Hujšanje
Hujšanje negativno
Lunin koledar >