Luna v znamenju rib

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo.

Pripravite primerno pomirjujočo kopel z eteričnimi olji kamilice, sivke in limone. Prijal vam bo dolg spanec, saj vas bo vodila želja po počitku.

Všeč vam bodo pastelne barve in nežne kombinacije, po udarnih kosih modnih dodatkov tokrat ne posegali, vaši nohti pa naj bodo urejeni v naravnih barvah. Všeč vam bo bela barva in predvsem pastelni odtenki.

Dan z luno v ribah je ugoden za striženje in urejanje nohtov, zagotovo se vam ne bodo cepili, poleg tega bodo močnejši in odpornejši. Z vodnimi energijami lune se boste intenzivno posvetili negi svojega telesa, še posebej stopalom. Lasje bodo hrepeneli po spremembi, vendar se bodo zadovoljili že z negovalno masko.

Preberite več

Hujšanje
Hujšanje pozitivno
Meditacije, masaže
Meditacije, masaže pozitivno
Kreativnost
Kreativnost pozitivno
Obisk frizerja, striženje las
Obisk frizerja, striženje las pozitivno
Lunin koledar >