Sonce preide v znamenje ovna.

Sonce se ob ob 3.49 uri pomakne iz nežnih ribic v prodornega in odločnega ovna, zato pričakujte več dogajanja in željo po zmagi.

Sonce v znamenju Ovna, ki bo prebudilo nezavedne misli in vam dodalo nekaj energije, potrebne za delo na sebi in razne premike. Že ob sami misli na sodelovanje z drugimi vas lahko spreleti srh in hrepeneli boste po neodvisnem in novem okolju. Rutina ali dolgočasna opravila vas bodo samo vznemirjali. Tokrat se raje umaknite pred njihovo nejevoljo.

Prepričani boste, da ste nepremagljivi, zato se lahko izkažete pri nalogah, ki se jih v prejšnjem obdobju ne bi niti lotili. Sedaj bo potrebno ostati pri uresničevanju danih besed. Naporen čas je nakazan tudi v partnerstvu, še posebej, če ste v težkem odnosu, kjer si ne morete obetati razumevanja s strani partnerja. Poleg tega so na delu močne energije strasti in občutek usodnosti.

Vsekakor se izognite vsemu, česar ne bi naredili pri zdravi pameti. Vse, kar je resnično vredno, vas bo seveda počakalo. Pričakujete pa lahko tudi razne zamude.

Sonce v ovnu
Sonce v ovnu

Ugodno obdobje za ovne, strelce, leve, tehtnice, vodnarje in dvojčke.

Vas zanima več?

Astro napovednik >