Luna v znamenju vodnarja

Uživajte danes svežo, po možnosti presno, zdravo hrano, brez sladkarij ali gaziranih pijač. Jejte bolj lahko hrano, uporabite janež in koriander, ki bosta izboljšala vašo presnovo. Prehranjujte se zmerno, obrokov naj bo čim več, ne pozabite pa zaradi nenehnega hitenja na zadosten vnos tekočine, saj se bo v nasprotnem primeru pojavila utrujenost povezana z zmanjšano storilnostjo.

Težko se boste osredotočili in zbrali.

Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos. Najboljše se boste počutili v pisanih barvah ali popolnoma črni, morda pa tudi srebrni, ki vam dodaja pridih elegance.

Koža bo bolje sprejemala hranljive snovi, zato obiščite kozmetični salon ali si doma pripravljajte osvežilno masko za obraz. Globinske kure v tem času ne bodo imele najboljšega učinka, zato tokrat raje naredite nekaj za svojo dušo.

Preberite več

Nakupovanje
Nakupovanje
Kulturne prireditve
Kulturne prireditve pozitivno
Kreativnost
Kreativnost pozitivno
Obisk frizerja, striženje las
Obisk frizerja, striženje las negativno
Lunin koledar >