Luna v kozorogu

Zmanjšala se bo vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec. Potrebno bo omejiti količino soli, saj v tem času čutite močno željo po slani in pikantni hrani. Kuharske mojstrovine vam zaradi premalo kreativnosti ne bodo šle najboljše od rok, zato ne bodite presenečeni, če vam kosilo ali pecivo ne bo najbolj uspelo.

Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti.

Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino.

Modne smernice vas ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega. Oblecite pastelne barve, morda tudi sivo, saj vas bodo vodile k zadovoljstvu. Čez dan se boste odzivali predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven, nujen dodatek pa bodo črni čevlji.

Danes je zaradi zemeljskih energij lune priporočljiv obisk savne, da iz telesa odplaknete vse strupe in odpadne snovi. To bo tudi krepilo vaš tudi imunski sistem. Svojemu telesu privoščite intenzivno nego. S prho z izmenično toplo in mrzlo vodo ter kremami boste bolj učinkoviti v boju proti celulitu. Postrizite nohte in zagotovo se vam ne bodo cepili, poleg tega bodo močnejši in odpornejši. Tanki lasje bodo močnejši in odpornejši. Priporočljivo je globinsko čiščenje kože ter raztezne vaje.

Preberite več

Težje delo
Težje delo pozitivno
Urejanje nohtov
Urejanje nohtov pozitivno
Podpis pogodbe
Pozitivno
Zabava
Zabava negativno
Lunin koledar >