Luna v znamenju strelca

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čez dan se boste veliko zabavali in družili, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Izogibali se boste kuhanju in gospodinjskim opravilom, namesto tega se boste raje odpravili v družbo ali v kakšno restavracijo s pridihom tujine.

Gurmanski užitki ne bodo najbolj inovativni, zadovoljili vas bodo tudi hitri obroki. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu.

Deli telesa, ki bodo bolj izpostavljeni so ramena, kolki in pljuča, zato začnite razmišljati o kakšni vadbi ali prenehanju kajenja. Tek vas bo razbremenil črnih misli ter vam dodal notranjo moč.

Všeč vam bodo temne barve ter bolj enostavni vzorci, odštekane kombinacije, vendar bolj športne, elegantnim oblačilom in ličenju se boste izognili, saj boste želeli poudariti svojo naravno lepoto.

Čas je odličen za obisk finske savne. V nego telesa se ne boste preveč poglabljali, dovolj vam bo hranilna krema in že boste pripravljeni na nova doživetja. Lasne kure v tem času delujejo posebej dobro, barve so intenzivnejše, zato se danes posvetite lasem. Dan bo neugoden za obisk frizerja ali kozmetičarke, raje se boste posvečali druženju in športnim aktivnostim. Lase si boste neobremenjeno speli v čop, kar vas ne bo niti malo motilo.

Preberite več

Potovanje
Potovanje pozitivno
Šport in rekreacija
Šport in rekreacija pozitivno
Učenje in intelektualno delo
Učenje in intelektualno delo pozitivno
Podpis pogodbe
Pozitivno
Lunin koledar >