Luna v škorpijonu poudarja čustva

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Priporočljiv je sadno zelenjavni dan, da napolnite telo z vitamini. Všeč vam bo močna in začinjena hrana, ribe, raki in školjke, s kozarcem rdečega vina, ki bo prebudil še dodatno strast. Poskusite se, če je le mogoče, izogniti kirurškim posegom ali puljenju zob, da si prihranite odvečne zaplete.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Če se boste zbudili slabe volje ali potrti, si oblecite žive barve, rumeno ali oranžno. Izberite oblačila temno rdeče, modre, vijoličaste ali črne barve in to bo vaša zmagovalna kombinacija če želite zaživeti s polno paro samozavesti.

Barvanju, striženju in drugim posegom na laseh se tokrat odpovejte. Čas je ugoden za obisk frizerja le v primeru, če imate željo po konkretni preobrazbi. Vaša koža bo hrepenela po sadnih in ostalih naravnih maskah, zato ji privoščite več razvajanja.

Preberite več

Obisk zdravnika
Obisk zdravnika negativno
Obisk zobozdravnika
Obisk zobozdravnika negativno
Ljubezen
Pozitivno
Obisk frizerja, striženje las
Obisk frizerja, striženje las negativno
Lunin koledar >