Luna v znamenju tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek. Povečali boste vnos tekočine, kar bo godilo vašemu telesu. Namenite si kakšen pravi čaj in ob njem sproščeno pokramljajte.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.

Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas. Izberite oblačila, ki izžarevajo da ste v trendu z modo, vendar v minimalistični smeri. Najboljše se boste počutili v svetlo modri in svetlo zeleni barvi, ki bosta v vas prebudili zadovoljstvo.

Manj boste občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite intenzivnemu čiščenju kože in uporabite kakšno naravno masko. Masaže za sprostitev mišic in uma bodo dosegle svoj učinek. Dan je primeren za depiliranje, saj vam bodo dlake rasle počasneje, njihovo odstranjevanje pa bo manj boleče. Skratka, razvajajte se, če se le da v umirjeni družbi.

Preberite več

Lepotni rituali
Lepotni rituali pozitivno
Ljubezen
Pozitivno
Depilacija
Depilacija pozitivno
Nakupovanje
Nakupovanje
Lunin koledar >