Luna v znamenju dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Beljakovine bodo tiste, ki vam bodo dodale največ energije, zato si privoščite kakšen okusen mesni obrok, v kombinaciji z rumeno ali oranžno zelenjavo.

Najboljše za svoje telo boste storili, če se odločite za masažo ali limfno drenažo, ki bo danes zelo učinkovita.

Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodca, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana. Prilagodite svojo vadbo.

Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Zaradi razpršenih energij pa lahko pozabite nalakirati svoje nohte in to opazite šele v službi. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Nege kože in las si boste sicer želeli, vendar zanjo ne boste našli pravega časa, saj vas bodo ves čas motili drugi, bolj prijetni dejavniki. Uporabite eterična olja evkaliptusa in limone.

Preberite več

Komunikacija
Komunikacija
Učenje in intelektualno delo
Učenje in intelektualno delo pozitivno
Težje delo
Težje delo negativno
Obisk frizerja, striženje las
Obisk frizerja, striženje las negativno
Lunin koledar >